Mattis ja Hugo 01/06 - 08/06/2024

1.Juuni

- Alustasime Mattisega päeva kartulitega. Pesime, nühkisime ja koorisime. Peale seda saime pastat süüa. Peale seda pesime ja lõikasime 2 kasti kirsstomateid. Lõpus jõudsime natuke krevette ka puhastada.

2.Juuni

- Kiire päev oli. Alguses tegelesime jälle kartulitega. Peale seda jälle merekarbid. Siis hakkasid kliendid tulema ja kõik töötasid. Mattis sai risottot segada ja ma vaatasin kööginurgast pealt nagu inspektor sest ma ei mahtund kuhugi. Peale tööd otsustasime matkama minna. Käisime umbes 15km ringi mõõda linna ja mägedesse. 

3.Juuni

- Esmaspäeval puhastasime terve päev ranna- ja merekarpe. Peale karpe töötlesime paar kasti tomateid. Peale tööpäeva käisime vanalinnas jäätist söömas!

6.Juuni

- Tegelesin hommikul kartulitega. Peale seda õppisin peakokalt pastaroogade kohta. Kui kliendid tulid, aitasin risottot segada. Lõpus aitasin kööki pesta. Peale tööd käisime linnas toimuva Harley Davidsoni festivalil ringi vaatamas ja shoppamas. Õhtul käisime rannas ujumas.

7.Juuni

- Hommikul sain pitsataigent portsioneerida. Peale seda nägin kastitäis mantis shrimpe. Nad on nagu tulnukad. Siis sain kaheksajalgu töödelda. Enne kuumtöötlemist, nad panevad kahksajalad taignamiksrisse, et pehmendada. Tööpäeva lõpus noppisin ühe kasti merekarpe ja puhastasin kööki.

8.Juuni

- Päeva alguses aitasime külmkappi laduda. Peale seda anti meile suur kast krevette. Töötlesime neid terve päev. Lõpus aitasime nõudepesijaid ja koristasime.


















Kommentaarid

Populaarsed postitused