Esimene praktika päev ja laat 20/05/2024

Täna esmaspäeval 20/05 oli meil kohtumine Susannaga, kes võõrustab meid Senigallias. Ta on Senigallia kutsekooli Iis Panzini  poolne kontaktiski.  Kohtusime temaga koolis, kus ajasime kõik vajalikud paberid korda. Saime ka koolis natukene ringi vaadata. Järgmisena suunudsime mere äärde oma restorane vaatama. 

Restoranidesse kohale jõudes asusime kohe tööle. Hugo ja Mattis on edaspidi restoran Scalo Zeros ning Selma restoran Tajamares. Mõlemas köögis võttis kollektiiv meid hästi ja sõbralikult vastu. Scalo Zeros sai proovida juba pitsat teha ning köögis aidata teha ettevalmistusi. Tajamares tuli usinasti panusata ettevalmistus töödesse. Esimene päev kokku kestis 5 tundi. Järgmised neli nädalat, mis me siin veedame, ootame saada uusi teadmisi ning põnevaid tööpäevi oma restoranides. 

Rääkides natukene pühapäevast. Saime hommikul teada, et üks haaval on meie kotid jõudmas Anconasse. Kuna vajasime riideid hädasti osustasime need taksoga ära tuua. Kohvrid käes ning puhtad riided selga panud, käisime veel korda laadal, sest see oli laada viimane päev. Otsime palju huvitavat koju kaasa endale kui lähedastele. Käidud sai vana linnas kirbuturul, kus oli näha palju huvitavaid vanu esemeid (raamatudest kuni riiete, mänguasjadeni välja). Pühapäeva õhtu möödus Scalo Zeros õhtut süües koos õpetajatega. Viimase kahe päeva jooksul on palju teha olnud ning nädal, mis ees ootab, ei tule kindalsti igav.




Kommentaarid

Populaarsed postitused